Optimaliseren van de bodem- en luchtkwaliteit

De aggregaten van Voet zijn voorzien van de laatste duurzame technologie. En onze monteurs kennen alle details van onze apparaten. Zo kunnen we optimaal gebruik met de kleinste kans op storingen garanderen.

De combinatie van een optimale samenstelling van onze aggregaten en de deskundigheid van onze monteurs (die veel aandacht aan de kwaliteit van de onderdelen van onze aggregaten geven) zorgt voor betrouwbare stroomvoorziening voor onze klanten. Onze aggregaten hebben altijd voldoende brandstof en vervelende én vervuilende koelvloeistoflekkage komt bij ons niet voor, dankzij ons unieke 24/7-online monitoringssysteem. Kwaliteit boven alles.

Roetfilter

Een extra optie op onze aggregaten is een roetfilter. Deze zelfreinigende roetfilters verlagen de roetuitstoot van een aggregaat tot wel 99%! En mochten we een roetfilter moeten vervangen, dan kunnen de aggregaten gewoon blijven draaien.

Katalysator

In tegendeel tot een roetfilter, hoeft een katalysator niet vervangen te worden. Een katalysator vangt schadelijke stoffen namelijk op en verbrandt die zelf. Met een katalysator op uw gehuurde aggregaat verminderen we de uitstoot van schadelijke stoffen die in de uitlaatgassen van het aggregaat zitten.

Lage emissie-aggregaten

Voet Energy Solutions investeert continu in de laatste technologie en duurzame ontwikkelingen. Zo beschikken onze nieuwe aggregaten over nieuwe Tier4A-motoren. Die verminderen de luchtverontreiniging.

Wilt u meer weten over het optimaliseren van de bodem- en luchtkwaliteit? Laat het ons weten, we staan u graag te woord.