Nieuwe energie en ambities in de verhuursector

In de afgelopen jaren is Voet hard gegroeid. Van een eenmanszaak in 2007 naar een compleet verhuur en servicebedrijf in 2018. Wij zijn trots op onze ontwikkeling en onze klanten die we iedere dag van de week mogen helpen. We willen ons graag blijven ontwikkelen en stellen onszelf daarom een aantal ambities: 'Standards of Voet'.

Standards of Voet

Onze klant centraal

Door ons compacte team van specialisten kunnen we flexibel optreden naar de vraag van de klant. Wij zeggen nooit ‘nee’ en vinden het belangrijk om 24/7 klaar te staan voor onze klanten.

lees meer over servicediensten
Standards of Voet

Totaaloplossingen

Specialist in tijdelijke noodstroom- oplossingen, dat willen we zijn! Daarom bestaat ons assortiment uit alle benodigde randapparatuur en gemotiveerde monteurs zodat we onze klant een totaalpakket kunnen leveren!

bekijk ons assortiment
Standards of Voet

Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit voorop met onze motoren van onder andere Deutz, John Deere, Volvo en onze gecertificeerde specialisten. Want niets kan aan het toeval worden overgelaten wanneer het om stroom gaat.

lees meer over servicediensten
Standards of Voet

Energie voor morgen

Met onze schone, zuinige TIER3 motoren, afstand uitleesbare aggregaten en andere nieuwe ontwikkelingen willen onnodige uitstoot zoveel mogelijk beperken. Vooruit kijken noemen we dat.

lees meer over Voet Clean Energy

Gecertificeerd verhuurbedrijf

Kwaliteit en service staan voor Voet bovenaan. Daarom zijn we gecerficiteerd voor de onderstaande onderdelen.

  • ISO 9001:2008
  • VCA**
  • NEN-3140