Nieuwe energie en blijvende ambities

In de afgelopen jaren groeide ons bedrijf hard. Van een eenmanszaak in 2007 naar een compleet verhuur- en servicebedrijf voor (tijdelijke) elektriciteitsoplossingen in 2018. En we blijven doorontwikkelen. In ruim 10 jaar tijd ontstond zo een bedrijf waar we trots op zijn. We zijn trots op de kennis en kunde van onze medewerkers en we zijn trots op onze klanten, die we 24/7 mogen helpen. We willen ons graag blijven ontwikkelen. Die ambities vatten we samen in de ‘Standards of Voet’.

Standards of Voet

De klant altijd centraal

Met ons compacte team van specialisten kunnen we flexibel werken, waarbij de vraag van de klant altijd centraal staat. ‘Nee’ zeggen we nooit en we vinden het belangrijk én logisch om 24/7 voor u klaar te staan.

lees meer over servicediensten
Standards of Voet

Totaaloplossingen

Uw specialist in tijdelijke (nood-) stroomoplossingen willen we zijn. Ons assortiment bestaat uit accupakketten en alle benodigde randapparatuur en onze gemotiveerde monteurs zorgen ervoor dat we u een totaalpakket kunnen bieden.

bekijk ons assortiment
Standards of Voet

Kwaliteit & veiligheid

Dat zijn twee begrippen die iedere medewerker van Voet tot in zijn vezels voelt. Betrouwbare producten met motoren van topmerken als bijvoorbeeld Deutz, John Deere en Volvo én gecertificeerde specialisten.

lees meer over onze service
Standards of Voet

Energie voor morgen

Met onze schone en zuinige motoren, op afstand uitleesbare aggregaten en andere nieuwe ontwikkelingen willen we onnodige uitstoot en brandstofverbruik zoveel mogelijk beperken. Vooruitkijken noemen we dat.

lees meer over Voet Clean Energy

Veiligheid & milieu

Voet streeft naar de meest veilige manier om medewerkers aan het arbeidsproces te laten deelnemen en de veiligheid en gezondheid op zo goed mogelijke wijze te beschermen. Daarnaast wil Voet het mileu zo min mogelijk schade toebrengen. Daarom volgt Voet de eisen van de CO2 prestatieladder van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO). Op deze pagina kun je onze rapportages downloaden.

In de meest recente rapportage vindt u de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van onze duurzaamheidsprestaties terug. Bovendien kunt u daar ook meer informatie vinden over het DuurzaamCollectief, het initiatief waarmee Voet samen met andere bedrijven zorgt voor een beter gebruik van alternatieve energiebronnen.

Gecertificeerd verhuurbedrijf

Kwaliteit en service staan voor Voet bovenaan. Daarom zijn we vanaf eind 2018 gecertificeerd voor de onderstaande onderdelen:

  • ISO 9001, 14001,
  • ISO 26000, 27001
  • VCA** 2017/6.0
  • CO2-prestatieladder niveau 5
  • Safety Culture Ladder, trede 3