Ook voor verlichting moet u bij Voet zijn

Onze milieuvriendelijke lichtmasten zijn makkelijk te transporteren door hun compacte formaat. De hybride lichtmasten draaien voor 90% op de interne accu, waardoor u tot 85% bespaart op brandstof en CO2-uitstoot.

  • Afmetingen in cm
  • 80 x 80
  • Tankinhoud
  • 40 liter

Verhuur hybride lichtmasten en het milieu

De accu’s van onze lichtmasten laden we op met de zonnepanelen op ons pand in Culemborg. Door optimaal gebruik van de accu’s is het gemiddelde brandstofverbruik van onze lichtmasten rond de 12 liter per week, bij normaal gebruik. Bij een gangbare lichtmast kan dit wel tot 100 liter per week zijn!

Compact voor transport

Daarnaast zijn deze lichtmasten zeer compact, ideaal voor transport. We kunnen op onze bakwagen meer dan 20 lichtmasten ineens vervoeren.

Op afstand bestuurbaar

De hybride lichtmasten beschikken over een windmeter, waardoor de mast automatisch zakt bij veel wind. Daarnaast kunnen we de lichtmast uitbreiden met een tijdklok en lichtsensor waardoor u de mast op afstand kunt besturen.

Lichtmasten en verlichting van Voet

Hybride lichtmast

Een lichtmast voor ieder project! Makkelijk te vervoeren, hybride (u bespaart tot 85% op brandstof) en milieuvriendelijk door verminderde CO2-uitstoot.

Hybride lichtmast

StaLiCo lichtmast

Voor als u snel tijdelijk licht nodig heeft. Inzetbaar op vaste netspanning. Kan zowel met tijdschakelaar als licht-donker sensor geleverd worden.

StaLiCo lichtmast

Mobilight

Mobiele lichtmast met dieselmotor. Snel inzetbaar. Veel gebruikt bij bouwprojecten en evenementen. Met lichtsensor en tijdschakelaar.

Mobilight

Lamp op statief

Verkrijgbaar met led-verlichting, halogeen 1000W en halogeen 400W.

Lamp op statief

Lamp in houder

Te huur met ledverlichting en in halogeenuitvoering van 50W t/m 1000W.

Lamp in houder