Uw betrouwbare leverancier van huuraggregaten

Op ieder moment van de week wilt u zekerheid bij het huren van een aggergraat of generator. Voet levert tijdelijke aggregaten voor een bouwplaats, industrie toepassing of een synchrone netovername. Bij Voet huurt u een betrouwbare en zeer stille aggregaten mét 24/7 service.

Voet beschikt over een brede verhuurvloot stille aggregaten. Hiermee kunnen wij u altijd een passend aanbod doen op uw energievraagstuk. De aggregaten zijn leverbaar vanaf 3 kVA tot aan de grote powerplants van meerdere MW’s. Ons team van specialisten zoeken altijd naar het meeste gunstige rendement voor uw energievraagstuk.

Doordat Voet beschikt over kennis en vaardigheden op het gebied van tijdelijke noodstroomaggregaten bieden wij u een volledige noodstroominstallatie aan. U kunt een aggregaat huren met een tijdelijke brandstoftank, kabels, verdeelinrichtingen, lichtmasten en trafo stations.


Minder brandstofverbruik

Ons team van specialisten bespreekt met u de mogelijkheden op het gebied van powermanagement, load on demand en het gebruik van de juiste soorten brandstoffen. Zo kunt u kiezen tussen Biobrandstof, GTL-diesel of de HVO brandstof. Een deel van onze verhuurvloot is voorzien van de stage V brandstofmotoren. Door het inzetten van deze schonere brandstofmotor reduceert u de uitstoot van schadelijke stoffen. Zo reduceert de stage V motor koolstofmonoxide (CO), koolwaterstoffen (HC) en stikstofxiden (NOx).


Installatie en onderhoud door eigen monteurs

Voor zowel uw vaste noodstroominstallatie als een tijdelijk geplaatste aggregaat kunt u een beroep doen op onze ervaren VCA-gecertificeerde servicemonteurs. Zij kennen alle ins en outs van een gehuurde of vaste noodstroomaggregaat. Onze monteurs beschikken over een servicewagen die is ingericht om uw aggregaat probleemloos te voorzien van de beste service.


24/7 online monitoren

Of u bij Voet komt voor het huren van een mobiele en stille aggregaat van 10 kVA of u komt voor een complete verhuuroplossing; alle mobiele systemen die Voet in de markt zet, zijn voorzien van een online energiebeheersysteem. Door dit systeem heeft u als gebruiker en hebben wij als verhuurder 24/7 inzicht in de status van het noodstroom aggregaten. Met een dashboard kunnen wij eenvoudig support leveren en vraagstukken van de gebruiker op locatie beantwoorden. Na afronding van een project analyseren wij deze samen met de klant. Zo kunnen we het verbruik voor het volgende project verder optimaliseren.


Inzetbaarheid van onze aggregaten

 • Woonwijken voor netbeheerders. Aggregaten die stiller zijn dan 50dBA;
 • Twinsets voor extra zekerheid bij datacenters;
 • Offshore. Met onze offshore aggregaten die volledig voldoen aan de strenge veiligheidseisen;
 • Bouw en industrie locaties;
 • Natura 2000 locaties met onze stage V motoren.

 

Transport door heel Europa 

Met ons eigen wagenpark aan kraanauto’s en onze vakkundig opgeleide chauffeurs kunnen wij ons snel en flexibel opstellen richting onze klant. Hierdoor zijn wij vaak al binnen enkele uren met een noodstroomvoorziening op locatie aanwezig. Met ons slimme laad- en lossysteem kunnen wij aggregaten laden en lossen tot 21.000 kg. Daarnaast beschikken wij over:

 • ADR-certificaat tank als stukgoed;
 • TCVT- gekeurde autolaadkranen en certificeringen van de kraanmachinisten;
 • Eigen transportvergunning;
 • ADR-voertuigen.

 

Aggregaten van Voet

Gecertificeerd verhuurbedrijf

Kwaliteit en service staan voor Voet bovenaan. Daarom zijn we vanaf eind 2018 gecertificeerd voor de onderstaande onderdelen:

 • ISO 9001, 14001,
 • ISO 26000, 27001
 • VCA** 2017/6.0
 • CO2-prestatieladder niveau 5
 • Safety Culture Ladder, trede 3