Werken bij Voet

Ben jij niet bang voor vieze handen en heb je energie voor tien? Lijkt het je leuk om veel onderweg te zijn door heel Nederland en om netbeheerders en andere industriële bedrijven te bedienen? Vind je het niet erg om regelmatig buiten reguliere werktijden storingen op te lossen en zelfstandig te werk te gaan binnen een compacte organisatie?

Misschien pas jij dan wel in ons team! Solliciteer op één van onze vacatures hieronder op deze pagina.

Medewerkers aan het woord

Veel verantwoordelijkheid

Veel verantwoordelijkheid

"Na bijna 4 jaar heb ik het nog steeds erg naar mijn zin bij Voet. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en het werk is heel afwisselend; van een middag vrachtauto’s wassen, tot een synchrone netovername doen of de stroom voor een festival opbouwen. Je komt met Voet op unieke locaties om je werk uit te voeren. 

Het motiveert mij dat mijn leidinggevenden mij zo zelfstandig laten werken. Als zij verbeterpunten zien, hoor ik dat van hen. Maar ook als het juist heel goed is verlopen, laten zij mij dit weten."

Matthijs van Gameren

Energiek team

Energiek team

“Als chauffeur en monteur ben ik vaak onderweg naar klanten. Bij Voet wordt er hard gewerkt met een gezellig en gemotiveerd team. Werken doen we als team en dat ervaar ik als zeer prettig. De lat ligt hoog maar we houden zeker van een flauwe grap op zijn tijd!”

Theodoor van der Broek

Ik leer hier heel veel

Ik leer hier heel veel

"Ik werk hier als leerling monteur. In de anderhalve jaar dat ik hier werk, heb ik al veel geleerd. Dat kan hier ook heel goed. Als hier andere monteurs iets aan het maken zijn, vind ik het interessant om daar even bij te gaan kijken om te zien wat ze nu precies aan het doen zijn.

Ik zie het wel voor me om hier lang te blijven werken. Ik denk dat ik die kans ook krijg om door te groeien. Ik zou het mooi vinden als ik mijn vrachtwagenrijbewijs kan halen. Maar eerst maar eens het gewone rijbewijs.”

Casper de Graaf

Ruimte voor ontwikkeling

Ruimte voor ontwikkeling

“Ondanks dat Voet geen heel groot bedrijf is, is er genoeg ruimte om te groeien als werknemer. Zo ben ik op dit moment bezig met het behalen van mijn vrachtwagenrijbewijs. Daarnaast werk ik heel zelfstandig en vind ik het prettig dat iedereen zo zijn specialiteiten heeft, zodat we elkaar daar versterken.”

Mateusz Dyrek