Voet Clean Energy: de duurzame energieoplossingen van Voet

Duurzaamheid en energie; het zijn termen die onlosmakelijk bij elkaar horen. De vraag naar duurzame oplossingen blijft stijgen, ook als het gaat om tijdelijke energieoplossingen. Uiteraard dragen wij bij Voet ook ons steentje bij. Voet Clean Energy noemen we dat.

Duurzame accupakketten

De accupakketten en hybride aggregaten die we verhuren, behoren tot de duurzaamste en groenste producten in de markt. Onze oplossingen voor uw tijdelijke energievraagstukken zijn leverbaar van 10 t/m 1.000 kVa. 

Schoon, multifunctioneel én flexibel

Uiteraard wilt u snel over stroom beschikken. Dat kan. Want flexibiliteit is één van de kernwaarden van Voet Energy Solutions. We zijn specialist in duurzame synchrone netovernames en leveren tijdelijke stroomoplossingen aan uiteenlopende klanten. Zoals havenbedrijven en organisaties van evenementen, maar ook aan particulieren. Ons assortiment bestaat uit schone en milieuvriendelijke accupakketten, middenspanning transformators, hybride aggregaten en noodstroom aggregaten.

Energiezuinige installaties

We zorgen ervoor dat onze accu’s en aggregaten niet alleen perfect werk leveren, maar ook dat ze zo efficiënt mogelijk draaien. Ook dat hoort bij het verantwoord omgaan met energie. Bovendien is het goed voor uw portemonnee, als huurder. Een voorbeeld van de duurzame oplossingen die we kunnen bieden, zijn onze nieuwste aggregaten. Deze zijn voorzien van schone brandstofmotoren. Deze motoren verminderen de luchtverontreiniging aanzienlijk. Daarnaast zijn al onze aggregaten uit te breiden met bijvoorbeeld een roetfilter en katalysator en kunnen deze op GTL of HVO-diesel draaien. 

Verantwoord ondernemen

Door onze huurvloot uit te breiden met energiezuinige opties zoals accupakketten, hybride aggregaten en alternatieve brandstoffen willen we ons steentje bijdragen aan een schonere wereld. Dit deden we ook door het dak van onze nieuwe op- en overslaglocatie te voorzien van zonnepanelen. Hiermee kunnen we dagelijks onze hybride systemen, aggregaten, lichtmasten, heftrucks en elektrische auto’s van nieuwe energie voorzien.

Assortiment van Voet

Brandstofmanagement

Uit ervaring weten we hoe onze aggregaten optimaal energie kunnen leveren, terwijl we tegelijkertijd rekening houden met het milieu. Bijvoorbeeld door het gebruik van biobrandstof, maar ook door ons brandstofmanagement en power management.

Lees meer over brandstofmanagement

Bodem- en luchtkwaliteit

In onze aggregaten komen alle actuele ontwikkelingen rond duurzame technologie samen. En onze monteurs onderhouden al het materiaal voor optimaal gebruik en het verkleinen van storingen. Hiermee helpen we ook mee om de lucht- en bodemkwaliteit te bevorderen.

bekijk ons bodem- en luchtkwaliteit

Geluidsmanagement

Aggregaten staan tijdens een synchrone netovername vaak in woonwijken en rondom woonhuizen. We willen omwonenden zo min mogelijk last bezorgen van de stroomvoorziening. Hiervoor bieden we een aantal oplossingen.

lees meer over geluidsmanagement

Gecertificeerd verhuurbedrijf

Kwaliteit en service staan voor Voet bovenaan. Daarom zijn we vanaf eind 2018 gecertificeerd voor de onderstaande onderdelen:

  • ISO 9001, 14001,
  • ISO 26000, 27001
  • VCA** 2017/6.0
  • CO2-prestatieladder niveau 5
  • Safety Culture Ladder, trede 3