Voet Clean Energy: de duurzame energieoplossingen van Voet

Duurzaamheid en energie, het zijn termen die onlosmakelijk bij elkaar horen. De vraag naar duurzame oplossingen blijft dan ook stijgen, ook als het gaat om tijdelijke energieoplossingen. Uiteraard dragen wij bij Voet ook ons steentje bij. Voet Clean Energy noemen we dat.

Duurzame accupakketten

De accupakketten en hybride aggregaten die we verhuren, behoren tot de duurzaamste en groenste producten in de markt. Onze oplossingen voor uw tijdelijke energievraagstukken zijn leverbaar van 15 t/m 750 kVA. 

Schoon, multifunctioneel én flexibel

Uiteraard wilt u snel over stroom beschikken. Dat kan, want flexibiliteit is één van de kernwaarden van Voet Energy Solutions. We zijn specialist in duurzame synchrone netovernames en leveren tijdelijke stroomoplossingen aan uiteenlopende klanten. Zoals havenbedrijven en organisaties van evenementen, maar ook aan particulieren. Ons assortiment bestaat uit schone en milieuvriendelijke accupakketten, middenspanning transformators, hybride aggregaten en noodstroom aggregaten.

Energiezuinige installaties

We zorgen ervoor dat onze aggregaten en accu’s niet alleen perfect werk leveren maar ook dat ze zo efficiënt mogelijk draaien. Ook dat hoort bij het verantwoord omgaan met energie. Bovendien is het goed voor uw portemonnee, als huurder. Een voorbeeld van de duurzame oplossingen die we kunnen bieden? Onze nieuwste aggregaten, die zijn voorzien van schone brandstof motoren. Deze motoren verminderen de luchtverontreiniging aanzienlijk. Daarnaast zijn al onze aggregaten uit te breiden met bijvoorbeeld een roetfilter en katalysator. Ook kunnen deze aggregaten op GTL of HVO-diesel draaien. 

Verantwoord ondernemen

Door onze huurvloot uit te breiden met energiezuinige opties zoals accupakketten, hybride aggregaten en alternatieve brandstoffen willen we ons steentje bijdragen aan een schonere wereld. Dit deden we ook door het dak van onze nieuwe op- en overslaglocatiete te voorzien van zonnepanelen. Hiermee kunnen we dagelijks onze hybride systemen, aggregaten, lichtmasten, heftrucks en auto’s van nieuwe energie voorzien.

Netbeheer

Van het uitvoeren van spoedopdrachten tot aan geplande onderhoudswerkzaamheden aan het 10 kV net. Met het vertrouwde team van Voet kan de netbeheerder rekenen op allround monteurs en logistieke medewerkers. Zijbeschikken over de juiste kennis voor aansluiting en onderhoud van een tijdelijke noodstroominstallatie voor het energienet. Voet wordt ingezet voor tijdelijke netaansluitingen, tijdelijke netverzwaringen en netstoringen. De projecten worden uitgevoerd met diesel aggregaten, batterij opslagsystemen, tijdelijke trafostations en laagspanning verdelers.

Datacenters

Voet ondersteunt datacenters in het onderhouden en testen van hun huidige (nood)stroomvoorziening. Daarnaast kunnen we ook stand-by staan met tijdelijke UPS systemen. Door onze flexibele en moderne verhuurvloot kunnen we altijd een passend antwoord geven op de vraagstukken van een datacenters.

Industrie & Olie en gas

Het is van belang dat er geen stilstand optreedt in een proces. Het is niet wenselijk dat een proces uitgevoerd wordt met een hogere of lagere bedrijfsspanning of wanneer er een andere frequentie wordt gehanteerd. Een zuivere en continue spanning is van belang. Voet levert betrouwbare aggregaten, accupakketten en trafostations die aan deze vraag kunnen voldoen. Doormiddel ons online monitoringsysteem kunnen wij een bedrijfsproces 24/7 monitoren.

Installateurs laagspanning & middenspanning

Voor het vervangen van een laagspanning- of middenspanningsruimte op locatie levert Voet tijdelijke verdeelinrichtingen en sluit deze in samenwerking met de installateur aan. De installatie is zo ontworpen dat deze snel en veilig gekoppeld kan worden op de vaste installatie. Voet levert ervaren monteurs die bekend zijn met ombouw, reparatie en/of vervanging van deze werkzaamheden.

Overheid

Overheidinstanties weten Voet te vinden voor het leveren van energie voor de gezondheidszorg, militaire werkzaamheden en congressen. De overheid kan bouwen op betrouwbare noodstroominstallaties die in korte tijd gerealiseerd worden op verschillende locaties in Nederland. Met onze engineers en werkvoorbereiders adviseren en ondersteunen we ook graag bij het opstellen van een noodplan om op locatie een werkende energievoorzieningen te garanderen.

Scheepvaart & offshore

Of het nu gaat om een gecertificeerde offshore frame, een container met ingebouwde aggregaat of een trafo die voldoet aan de DNV 2.7-1; Voet heeft gebruiksklare verhuuroplossingen klaarstaan voor elk offshore project. Door een breed team aan specialisten kunnen wij altijd het antwoord geven op uw elektrische vraagstukken.

Evenementen

Voet werkt onopvallend achter uw theater, podia of evenement om de meest betrouwbare stroomvoorziening te realiseren. Of u nu een evenement wilt realiseren door middel van groene stroom uit een accupakket of juist gebruik wilt maken van diverse aggregaten die synchroon gekoppeld staan voor de meest efficiënte energievoorziening. Door ons mobiele en moderne assortiment kunnen we altijd een passende oplossing vinden voor ieder evenement.