Stroomoplossingen

Onze klant een complete stroomoplossing aanbieden staat bij Voet centraal. Met ons brede assortiment en randapparatuur ontzorgen wij onze klanten.

Ons assortiment bestaat uit aggregaten, lichtmasten, verdeelkasten, bekabeling, loadbanks, transformatoren en brandstoftanks. Bekijk hieronder al onze producten.

Door ons brede assortiment aan toebehoren houden wij alles zelf in de hand. Wij zijn instaat om een betrouwbare totaaloplossing met 24/7 service aan te bieden.

Monitoren op Afstand

Voet beschikt over een digitale koppeling met alle aggregaten. Via deze koppeling hebben wij online inzicht in het vermogen en verbruik van de aggregaten. Wij zien op afstand het verbruik en krijgen een melding wanneer er sprake is van een storing,  de brandstoftank bijna leeg is of de aggregaat er onverwachts mee stopt. Op deze manier zijn wij instaat een klant te adviseren over de beste combinatie tussen verbruik en inzet aggregaat.

Randapparatuur van Voet

Brandstoftanks

Brandstoftanks

Wij leveren brandstoftanks met een inhoud van 1 tot en met 20 m3. De tanks kunnen bevoorraad worden met HVO, GTL en normale diesel.

Transformatoren

Transformatoren

Wij bieden step up en step down transformatoren van 10 tot en met 1000 kVA. Transformatoren zijn leverbaar in verschillende spanningen variërend van 220 V en 13kV.

Loadbanks

Loadbanks

Met droge en natte weerstanden kunnen wij aggregaten belast proefdraaien. Dit kan van 10 tot en met 1600 kW.

Power Reverse Box

Power Reverse Box

Onze Power Reverse Box zorgen beschermt onze aggregaten van terugkomende energie. De boxen zijn leverbaar van 80 tot en met 300 kW.

Kabelgoten en kabelmatten

Kabelgoten en kabelmatten

Wij leveren kabelgoten en kabelmatten in verschillende lengtes en type.

Containers

Containers

Wij gebruiken containers als opslag voor brandstof en aggregaten. Wij leveren verschillende type en grote containers.