Voor al uw vragen over (tijdelijke) elektriciteit hebben wij de oplossing

Welke vraag u ook heeft over (tijdelijke) stroomvoorziening, Voet Energy Solutions helpt u graag met de oplossing. We bieden complete stroomoplossingen, voor zowel kleine en kortdurende opdrachten (bijvoorbeeld de elektra-voorziening bij een feest of een bijeenkomst) tot langdurige en grote projecten.

Onze assortiment aan aggregaten is breed en divers en samen met de noodzakelijke randapparatuur die we standaard op voorraad hebben kunnen we iedere vraag snel en vlekkeloos oplossen.

Overtuiging nodig? Klanten waar we graag mee samenwerken:

De aggregaten, lichtmasten, verdeelkasten, bekabeling, loadbanks, transformatoren en brandstoftanks van Voet komen op verschillende plekken van pas. Van netbeheerders tot bedrijven in verschillende sectoren, van zorgorganisaties tot gemeentes: ze roepen regelmatig onze hulp in voor tijdelijke stroomvoorziening.

24/7 monitoren op afstand

Voet beschikt over een digitale koppeling met alle aggregaten, waardoor we 24/7 online inzicht hebben over het vermogen en het verbruik van onze aggregaten. We krijgen daarbij direct een melding in geval van een storing, of als de brandstoftank leeg dreigt te raken. Zo kunnen we u niet alleen adviseren over de beste combinatie tussen verbruik en inzet van uw aggregaat, maar ook meteen inspringen op onverwachte situaties.

Randapparatuur van Voet

Brandstoftanks

Brandstoftanks

Bij Voet Energy Solutions in het assortiment: brandstoftanks met een inhoud van 1 tot en met 20 m3. De tanks kunnen bevoorraad worden met HVO, GTL en normale diesel.

Transformatoren

Transformatoren

Zowel step up-, als step down-transformatoren, met een capaciteit van 10 tot en met 1000 kVA en leverbaar in spanningen variërend van 220 V tot 13 kV.

Loadbanks

Loadbanks

Onder alle weersomstandigheden kunnen we aggregaten belast proefdraaien. Dit kan van 10 tot en met 4000 kW.

Power Reverse Box

Power Reverse Box

Onze Power Reverse Boxen beschermen de aggregaten van terugkomende energie. De boxen zijn leverbaar van 80 tot en met 300 kW.

Kabelgoten en kabelmatten

Kabelgoten en kabelmatten

We leveren kabelgoten en kabelmatten in verschillende lengten en types.

Containers

Containers

We gebruiken containers voor de opslag van brandstof en aggregaten. Bij Voet Energy Solutions kunt u terecht voor verschillende types en groottes containers.