No-break installaties

Stilstand in bijvoorbeeld een fabriek zorgt voor veel problemen. Er kan niet alleen niet meer geproduceerd worden. Het hele interne en externe logistieke systeem raakt ook meteen in de knoop. Het is dus zaak om ervoor te zorgen dat uw installatie niet stil komt te staan.

Voorkom stilstand met een no-break installatie

Een no-break installatie zorgt voor een vlekkeloze overgang naar een noodstroomvoorziening wanneer de ‘normale’ netspanning is uitgevallen. Voet helpt u graag met het installeren van een tijdelijke no-break installatie, bijvoorbeeld als er onderhoud is gepland aan uw installatie.

Koppelbare no-break installaties met verschillend vermogen

We hebben verschillende soorten no-break installaties voor tijdelijke stroomvoorziening in ons assortiment. Uiteraard zijn ze onderling slim te koppelen, zodat er voor iedere situatie een oplossing is voor tijdelijke inzet.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag!

No-break installaties van Voet

No-break installatie 250 kVA

Onze kleinste installatie. Geschikt om alleen in te zetten, maar juist ook om te koppelen met onze andere no-break voorzieningen.

No-break installatie 250 kVA

No-break installatie 500 kVA

Een topinstallatie in het middensegment. Ook deze installatie is weer te koppelen, zodat snel een adequate noodvoorziening gemaakt kan worden.

No-break installatie 500 kVA

No-break installatie 750 kVA

Noodvoorziening die meteen power levert, zodat u de activiteiten binnen uw bedrijf en andere bedrijfsprocessen zo snel mogelijk weer kunt opstarten.

No-break installatie 750 kVA