Uw betrouwbare leverancier van huuraggregaten

Een noodaggregaat voor korte tijd of een vervanging van uw energievoorziening voor een langere periode. Een aggregaat voor de elektriciteit op een festival of een synchrone overname in de industrie; er zijn tal van situaties waarbij u kunt vertrouwen op het vermogen van de stille en zuinige huuraggregaten van Voet Energy Solutions.

Snel een aggregaat nodig?

We zijn voor zowel netbeheerders, havenbedrijven als de evenementenindustrie een betrouwbare partner, terwijl ook vele particuliere klanten een beroep op ons doen. In ons assortiment vindt u dan ook aggregaten voor alle mogelijke toepassingen – technisch gesproken van 1 kVA tot en met 2000 kVA. En mocht dat zelfs niet genoeg zijn, dan zorgen onze flexibele medewerkers voor een snelle, energiezuinige passende oplossing. Dus: heeft u snel een aggregaat nodig, neem dan contact met ons op.

Stil, zuinig en duurzaam

De aggregaten in ons assortiment beantwoorden aan al uw eisen. Ze zijn bij uitstek stil, gebruiken zo weinig mogelijk brandstof en draaien allemaal op een duurzame Tier3- of Tier4-motor. Deze motoren verminderen de uitstoot van onze aggregaten aanzienlijk. Goed voor zowel het milieu als voor uw portemonnee!

Mocht u dat wensen, dan voorzien we het door u gehuurde aggregaat van een roetfilter of een extra geluiddempende omkasting. Daarnaast leveren we ook (nood)stroomvoorzieningen op HVO of GTL-diesel.

Installatie en onderhoud door eigen monteurs

Voor zowel installatie als onderhoud van de aggregaten kunt u een beroep doen op onze VCA-gecertificeerde servicemonteurs. Zij kennen alle ins en outs van de apparaten en beschikken over alle gereedschap in hun servicewagen om uw aggregaten zo probleemloos en geruisloos mogelijk aan de praat te krijgen én te houden.

Transport door heel Nederland

Onze eigen vrachtwagens zorgen voor optimale flexibiliteit. Zo kunnen we snel een complete noodstroomvoorziening leveren op elke locatie in Nederland. Vaak arriveren we al binnen drie uur op locatie.

Bekijk hieronder de aggregaten die wij standaard in ons assortiment hebben. Een specifieke aggregaat nodig? Neem contact met ons op!

Aggregaten van Voet

Gecertificeerd verhuurbedrijf

Kwaliteit en service staan voor Voet bovenaan. Daarom zijn we vanaf eind 2018 gecertificeerd voor de onderstaande onderdelen:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 26000
  • VCA** 2017/6.0
  • CO2-prestatieladder niveau 3