Aggregaten verhuur

Jouw partner in het verhuur van stille aggregaten van 1 kVA tot en met 2000 kVA. Snel een aggregaat nodig? Voet is flexibel en levert en passende energieoplossing door de inzet van haar assortiment bestaande uit meer dan 300 aggregaten. 

Voet is specialist in synchrone netovernames en levert tijdelijke stroomoplossingen aan onder andere netbeheerders, haven- en evenementindustrie en particulieren. Hieronder vindt je een overzicht van ons assortiment aan aggregaten.

Energiezuinige installaties

Voet vindt het belangrijk om aggregaten zo zuinig en duurzaam mogelijk te laten draaien. Dit is beter voor het milieu maar is ook financieel aantrekkelijk voor de klant. Al onze nieuwe aggregaten zijn voorzien van een Tier3/Tier4 motor. Deze motoren verminderen de uitstoot van onze aggregaten. Daar waar gewenst voorzien wij onze  aggregaten van onder andere een roetfilter, geluiddempende omkasting en kunnen wij ook op HVO en GTL-diesel toepassen.

Onderhoudsservice van onze ervaren monteurs

Al onze servicemonteurs zijn VCA gecertificeerd en beschikken over een goed uitgeruste servicewagen. Zo is een eventuele storing aan uw aggregaat of installatie snel verholpen. Ook kunnen wij preventief onderhoud uitvoeren voor uw gehuurde of eigen aggregaten.

Neem voor meer informatie contact op met ons. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Aggregaten van Voet

Gecertificeerd verhuurbedrijf

Kwaliteit en service staan voor Voet bovenaan. Daarom zijn we gecerficiteerd voor de onderstaande onderdelen.

  • ISO 9001:2008
  • VCA**
  • NEN-3140