woensdag 25 oktober 2023

Werken bij Voet; samen werken we aan energie voor de volgende generatie

Voet Energy Solutions is een energieke organisatie die continu in beweging is, gedreven door passie voor technologie. Samen met onze klanten bouwen we iedere dag aan innovatieve oplossingen; van kortlopende tot langdurige samenwerkingen. Met ons dedicated team van specialisten zorgen we er voor dat bedrijven en huishoudens niet zonder stroom komen te zitten en alles onbelemmerd door kan gaan. Ben jij benieuwd hoe het is om bij Voet te werken? Je leest en bekijkt het hieronder.

Dit is Voet

Voet is een compleet verhuur- en servicebedrijf gespecialiseerd in synchrone netovernames en het leveren van (duurzame) energieoplossingen voor tijdelijke noodstroominstallaties. Waaronder het verhuur van (hybride) aggregaten, accupakketten, trafostations en randapparatuur. Vanuit ons energieke hoofdkantoor in Culemborg en vestigingen in Bolsward, Doetinchem, Echt en Midden Beemster opereren we door heel Nederland en daarbuiten. We bedienen diverse sectoren, waaronder netbeheerders, industrie, infratechniek, de havenindustrie, offshore en de evenementenbranche.

Een werkdag bij Voet

Bij Voet vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, hierin bieden we dan ook de vrijheid om je eigen functie vorm te geven. Elke medewerker binnen Voet heeft kwaliteit en veiligheid als topprioriteit, alleen zo kunnen we onze klanten de beste service bieden. Ons betrokken team zorgt ervoor dat onze service en materialen tot in de puntjes verzorgd zijn en denkt 24/7 mee voor energiezekerheid.

Zo hebben we onder andere een langlopende samenwerking met netbeheerder Enexis. Samen voeren we landelijke onderhoudswerkzaamheden uit, zodat huishoudens niet zonder stroom zitten en alles onbelemmerd door kan gaan. Vanuit onze vestiging in Echt is Maurice verantwoordelijk voor de meeste projecten van Enexis. Neem een kijkje in de werkdag van Maurice via deze video.

 

Werken bij Voet

Voet blijft groeien! Gedreven door onze passie voor techniek blijven we innoveren in flexibele energie oplossingen. Kom je werken bij Voet? Dan krijg je de kans om je functie zelfstandig vorm te geven en bieden we uitgebreide doorgroeimogelijkheden. Uiteraard met een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit alles in een informeel team met een positieve werksfeer.

Benieuwd of er momenteel een vacature is die bij jou past? Bekijk onze vacatures en wie weet werk jij binnenkort samen met ons aan energie voor de volgende generatie als onderdeel van ons Voet team.