dinsdag 11 februari 2020

Certificering CO2-prestatieladder niveau 5

Sinds vandaag heeft Voet het hoogste niveau op de CO2-prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO) behaald, niveau 5. Hiermee zijn we het eerste bedrijf in onze sector met deze certificering.

Met deze certificering laat Voet zien bewust bezig te zijn met het reduceren van impact op het milieu. Een hoog niveau op de CO2-prestatieladder kan ook voordelen opleveren bij grote projecten waarop Voet in samenwerking met andere bedrijven inschrijft.


Missie Voet

Wij hebben onszelf als doel gesteld om ieder jaar onze C02 reductie met 4% te verlagen van de omgezette euro. Dit doen we door het verhuren van diverse accupakketten, hybride installaties en het aanbieden van HVO-brandstof. Maar ook door het upgraden van ons energielabel op onze panden, het inzetten van fietsplannen voor medewerkers en verduurzamen van ons wagenpark. 


CO2-prestatieladder

De CO2-prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO) is bedoeld om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen te stimuleren tot CO2-bewust handelen in de uitvoering van projecten en eigen bedrijfsvoering.