woensdag 30 augustus 2023

Voet groeit door!

Om onze ambitie, onze klanten door heel Nederland de beste service te bieden, kracht bij te zetten, hebben we een nieuwe vestiging in Doetinchem geopend.

Met de opening van onze nieuwe vestiging brengen we onze service nog dichterbij! Betrouwbare stroom, overal waar je het nodig hebt. Dit deden we al vanuit onze hoofdvestiging in Culemborg en servicepunten in Midden Beemster, Bolsward en Echt, maar met onze nieuwe servicevestiging in Doetinchem kunnen we het oosten van Nederland nu nog beter bedienen.

Om onze ambitie te realiseren en onze klanten continu de hoogwaardige service en betrouwbare stroomvoorzieningen te bieden die zij 24/7 van ons mogen verwachten, blijven we voortdurend in ontwikkeling. Dit doen we door te werken volgens de Standards of Voet. Door het uitbreiden van het aantal vestigingen en servicepunten kunnen wij deze ook aan onze klanten garanderen.

In onze aanpak, waar de klant altijd centraal staat, werken we vanuit de diverse locaties uitsluitend met ervaren monteurs. Stuk voor stuk hebben onze servicemonteurs een achtergrond in elektrotechniek en beschikken ze over de diploma’s en certificaten die nodig zijn voor hun werkzaamheden. Bovendien zijn de servicewagens, die namens Voet Energy Solutions op de weg rijden, uitgerust met geavanceerde faciliteiten, waardoor onze monteurs naast het uitvoeren van onderhoud aan onze apparatuur, ook direct kunnen reageren in geval van een storing.

Alleen zo kunnen we de 24/7 service garanderen en werken volgens de gewenste kwaliteit en veiligheid.

Wil jij als allround monteur (of wellicht in een andere functie) bijdragen aan de Standards of Voet?

Doordat we voortdurend in ontwikkeling zijn zoeken we voor onze nieuwe vestiging in Doetinchem een enthousiaste allround monteur (E/M). Als allround monteur bij Voet Energy Solutions zorg je er, samen met een betrokken team, voor dat onze service en materialen tot in de puntjes zijn verzorgd en zo bijdraagt aan de Standards of Voet. Bekijk hier de volledige vacature.

Uitnodiging opening vestiging Doetinchem

Ben je enthousiast en benieuwd naar onze nieuwe vestiging in Doetinchem? Je bent van harte welkom tijdens de feestelijke open dag op zaterdag 2 september om, onder het genot van een hapje en een drankje, de nieuwe locatie te komen bekijken.

  • Datum: Zaterdag 02 september 2023
  • Tijdstip: 10:00 – 16:00 uur
  • Adres: Doetinchemseweg 50, 7007 CC Doetinchem

 

Namens het team van Voet, tot dan!