woensdag 15 december 2021

Nieuw bij Voet: Mobiele snelladers

Voet Energy Solutions heeft het assortiment uitgebreid met mobiele DC laders. Een Tesla Model 3 kan met onze mobiele snelladers van 5% tot 80% worden opgeladen in een halfuur. De snelladers kunnen op verschillende manieren worden toegepast; Voet heeft meerdere vermogensvarianten en betalingssystemen beschikbaar.

Voet had al tijdelijke laadpunten met een AC aansluiting beschikbaar. Deze kunnen aangesloten worden op het net of op een tijdelijke noodstroomvoorziening. Ook de tijdelijke snelladers kunnen op deze manier van stroom worden voorzien. Deze mobiele DC laders passen perfect bij de duurzame stroomoplossingen en 'Voet Clean Energy'

Eigenschappen mobiele snelladers

Met een robuuste behuizing en powerlock heeft Voet gezorgd voor een hufterproof DC-lader. De mobiele laadpaal kan door middel van een autolaadkraan op iedere gewenste locatie worden neergezet. Deze tijdelijke snelladers leveren altijd een betrouwbare laadvoorziening. Zo kunnen bijvoorbeeld bezoekers hun elektrische auto blijven snelladen tijdens de turnaround van een fabriek.

Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van onze tijdelijke snelladers.

 Afmetingen  900x1000x2300 (LxBxH)
 Vermogensvarianten  50, 100, 150 en 300kW
 Betalingssystemen  Reguliere laadpas, eigen laadpas, ‘Direct Charge’
 Stroomaansluiting  Netaansluiting of noodstroom
 Laadkabels  ChaDeMo / CCS
 Verplaatsen  Met autolaadkraan
 Beveiliging  Installatie automaat
 Opschaalbaar vermogen  Load balancing
 Voeding  Powerlock


Verschillende betaalsystemen DC laders

Voet stelt bij deze mobiele DC lader verschillende betalingssystemen beschikbaar. De verhuurder bepaalt welk betalingsysteem hij kiest en welke prijzen hij hanteert voor het laden. 

  • Een reguliere laadpas – De gebruiker kan een laadpas van bijvoorbeeld New Motion of MKB brandstof gebruiken om af te rekenen. De back-end van dit systeem heeft een beveiligde communicatie via OCPP. 
  • Een meegeleverde laadpas – De beheerder kan vooraf laadpasjes uitgeven en toekennen aan de berijders. De afzonderlijke laadpunten worden geactiveerd met deze pasjes en afrekenen gebeurt dan vooraf.
  • Kosteloos laden – Via ‘Direct Charge’ kan de gebruiker zijn elektrische auto direct aankoppelen. Er worden hierbij geen kosten doorberekend. 

Bent u nieuwsgierig naar onze mobiele laadoplossingen? Neem dan contact met ons op.

button-website.jpg