dinsdag 17 september 2019

Nieuwe op- en overslag in gebruik

De gloednieuwe op- en overslag van Voet is gereed en in gebruik. Op steenworp afstand van de huidige locatie van Voet vind je deze op- en overslag. De loods biedt tot 5.500 m² overdekte opslagruimte voor de verhuulvloot met een totale terreingrootte van 12.500 m².

Door deze nieuwe op- en overslag zijn we in staat onze apparatuur nog sneller gereed te hebben voor transport en beschikken we over een eigen testlocatie om kwaliteit te waarborgen en monteurs intern op te leiden.


Energiepositief zonnedak

Het volledige dak van 3410 m² is voorzien van maar liefst 600 I-V zonnepanelen. Hierdoor is Voet niet alleen energieneutraal, maar zelfs energiepositief. De zonnepanelen leveren zoveel stroom op dat Voet hiermee zelfs stroom terug kan leveren aan het energienet. Naast dat we nu volledig energieneutraal kunnen werken kunnen we hiermee ook producten uit ons verhuur assortiment opladen met onze opgewekte groene energie. Denk hierbij aan accupakketten, hybride aggregaten en hybride lichtmasten. Binnenkort zal Voet hier ook een aantal laadpalen installeren.

Bekijk hier de beeldimpressie van de op- en overslag