Verdeelkasten huren voor evenementen

Als organisator van evenementen, zoals bijvoorbeeld festivals, wilt u uw (tijdelijke) stroomvoorziening meer dan op orde hebben. Sterker nog: u bent ervan afhankelijk! Voor een optimale beschikbaarheid van elektriciteit zijn verdeelkasten belangrijk.

Bij Voet hebben we verdeelkasten van 16 tot en met 1000 A. We kunnen ze met elkaar koppelen, zodat er een uitgebreid netwerk ontstaat. 

Uw evenement staat met onze verdeelkasten

Over de stroomvoorziening op uw evenement hoeft u zich geen zorgen te maken als u onze verdeelkasten gebruikt. Of het nu gaat om de opbouw van een nieuw evenement of het bijplaatsen op een al bestaande festiviteit of manifestatie: op de verdeelkasten van Voet kunt u vertrouwen.

Optimaal beveiligd

Onze verdeelkasten kunnen we leveren met afschakelbare aardlekautomaat en alle groepen van de kasten kunnen worden voorzien van een eigen beveiliging.

Verdeelkasten voor op de bouwplaats

Uiteraard kunnen onze verdeelkasten ook gebruikt worden op andere locaties. Zo worden ze in een extra robuuste uitvoering regelmatig ingezet op bouwplaatsen en industrie, om een onderverdeling in de stroomvoorziening te maken.

Event verdeelkasten van Voet

Eventkast 16 A

Onze lichtste verdeelkast (16 ampère) voor bijvoorbeeld evenementen, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Eventkast 16 A

Eventkast 32 A

Ideale eventkast om te stapelen, zeer geschikt om te plaatsen op plekken waar gering vermogen nodig is. Leverbaar in verschillende varianten.

Eventkast 32 A

Eventkast 63 A

Ook deze verdeelkast van 63 ampère voor evenementen is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Eventkast 63 A

Eventkast 125 A

Een flexibel inzetbare verdeelkast, bijvoorbeeld voor evenementen. Makkelijk stapelbaar en met verschillende afgaande velden. Naar wens ook leverbaar met instelbare aardlekschakelaars.

Eventkast 125 A

Verdeelkast 250 A

Een verdeelkast die u goed kunt gebruiken voor onderverdeling op bijvoorbeeld een festivalterrein. Te leveren met diverse afgaande velden.

Verdeelkast 250 A

Verdeelkast 400 A

Een top-verdeelkast, zeer goed te gebruiken voor de onderverdeling op uw feestlocatie. Diverse afgaande velden en afschakelbare aardlekautomaten behoren tot de mogelijkheden.

Verdeelkast 400 A

Verdeelkast 800 A

Deze krachtige verdeelkast is zeer geschikt als hoofdverdeler op uw festivalterrein. Gemakkelijk in te richten voor diverse afgaande velden.

Verdeelkast 800 A

Verdeelkast 1000 A

Krachtige verdeelkast voor evenementen. In te zetten als hoofdverdeler bij festivals, maar ook op bouwlocaties. Voor het creëren van een groot vermogen, te koppelen met diverse aggregaten en accupakketten.

Verdeelkast 1000 A

Kilowattuurmeter

Deze meter registreert uw verbruikte vermogen, zodat u bijvoorbeeld aan het eind van uw evenement een goed overzicht hebt van het stroomverbruik.

Kilowattuurmeter

Reefer verdeelpanelen

Verdeelpanelen die gebruikt kunnen worden om koelcontainers van stroom te kunnen voorzien.

Reefer verdeelpanelen

Verdeelkast monofase 63 A

Stroomverdeelkast, geschikt voor gebruik op de bouwplaats. Met deze verdeelkast zorgt u ervoor dat er geen overbelasting plaatsvindt.

Verdeelkast monofase 63 A