Transformatoren voor verschillende voltages

Bij het werken met uiteenlopende spanningsniveaus komen transformatoren haast automatisch om de hoek kijken. In ons assortiment hebben we voor het werken met verschillende voltages altijd de juiste transformator voorhanden. Voor zowel hoog-, midden- als laagspanning kunt u onze transformators inzetten.

Transformatoren voor het voeden van netwerken

Al onze transformatoren zijn geschikt voor het voeden van een netwerk. U kunt ze zowel inzetten bij hoogspanningsnetten, maar ook voor de voeding van netwerk met middenspanning. Zo heeft u voor ieder vraagstuk op het gebied van verschillende spanningsniveaus altijd een oplossing bij Voet.

Transformators: step-up of step-down

Of het nu gaat om een step-up-netwerk of een step-down-vraagstuk: met onze transformatoren huurt u de juiste tijdelijke oplossing. Zo weet u zeker dat u probleemloos kunt werken.

Mocht u vragen hebben, bijvoorbeeld over welke transformator u het best huurt voor uw situatie, neem dan contact met ons op.

Transformatoren van Voet

Provisorium

Een provisorium is een betreedbaar station voor tijdelijk netbeheer. Ook deze units (ook wel compactstations genoemd) kunt u huren bij Voet.

Provisorium

Transformatoren midden- en laagspanning

Voor test- of onderhoudswerkzaamheden, of bijvoorbeeld mobiele stroomvoorziening, zijn de transformatoren van Voet uitermate geschikt.

Transformatoren midden- en laagspanning

Scheidingstrafo

Met deze compacte transformator kunnen twee installaties elektrische gescheiden worden. Deze trafo is geschikt om te gebruiken bij snelladers op de output van een batterijsysteem.

Scheidingstrafo

Laagspanningstrafo

Met deze laagspanningstransformator heeft u tijdens uw industriële verbouwing de perfecte ondersteuning bij afwijkende spanningsniveaus.

Laagspanningstrafo