Tijdelijke laadpunten huren voor elektrische auto’s

Een mobiele laadpaal huren biedt de mogelijkheid om elektrische auto’s op te laden op elke gewenste locatie. Ideaal voor industriële toepassingen of organisaties van tijdelijke evenementen.

Een mobiele laadpaal kan worden aangesloten op een netaansluiting of op een tijdelijke noodstroominstallatie. Aan de hand van de vermogensvraag kan de opstelling automatisch worden gestart of gestopt om brandstof te besparen. Een mooie oplossing om bezoekers extra te ontzorgen.

Een duurzaam evenement met laadsystemen voor bezoekers

De elektrische auto is bezig aan een flinke opmars. In de openbare ruimte is de laadpaal al haast niet meer weg te denken. Bestuurders van elektrische auto’s gaan er steeds meer op rekenen dat er een laadvoorziening is als ze hun auto parkeren. Tijdelijke stroomvoorzieningen bij evenementen, markt- of industrieterrein zullen dus ook in deze behoefte moeten voorzien. Daarom biedt Voet naast een tijdelijke stroomvoorziening voor je evenement of industriële werkzaamheden nu ook mobiele laadsystemen die eenvoudig te installeren zijn.

Huren is mogelijk vanaf een laadpaal met twee laadpunten tot een heel laadplein met bijvoorbeeld 30 laadpunten.