Test uw installatie met een loadbank

Voor het testen van installaties is een loadbank onmisbaar. Gelukkig heeft Voet diverse loadbanks in het assortiment om de belastingweerstand van bijvoorbeeld aggregaten te testen. Zo weet u zeker dat uw (nood)stroomvoorziening nog de juiste ‘power’ heeft!

Test het vermogen van uw elektrische installatie

Een elektrische installatie moet natuurlijk een betrouwbaar vermogen bieden. Door de belastingweerstand van een apparaat (of complete elektrische installatie) te testen, weet u zeker of dat in uw geval nog zo is. Met de loadbanks van Voet is dat testen een fluitje van een cent. Belast proefdraaien, noemen we dat.

Weet hoe uw aggregaat ervoor staat

Motoren of aggregaten draaien vaak lang, maar niet altijd op vol vermogen. Maar als het nodig is, moet dat volledige vermogen er wel zijn. Maar is dat wel zo in uw geval? En wat dacht u van een noodinstallatie, die er alleen als back-up staat? Weet u zeker dat het gevraagde voltage wel wordt behaald door het apparaat? 

Zekerheid voor alles

Een loadbank meet het vermogen en de betrouwbaarheid van aggregaten en apparaten. Niet alleen belangrijk voor behoud van apparaat of aggregaat zelf, maar ook goed voor de veiligheid: hiermee voorkomt u het risico op bijvoorbeeld brand, stilstand of andere schade.

Meer weten over ons loadbanks? Neem contact met ons op.

Loadbanks van Voet

Loadbank 600 kW

Boots de praktijk na met deze loadbank om zeker te weten dat uw aggregaat het juiste vermogen kan produceren. Een betrouwbaardere manier om te testen bestaat niet.

Loadbank 600 kW

Loadbank 800 kW

De loadbank om de belastingweerstand van grotere aggregaten en motoren te testen. Hiermee laat u uw installatie voor korte of lange tijd op vol vermogen draaien in een testsituatie.

Loadbank 800 kW

Loadbank natte weerstand

Het vermogen van uw installatie of machine testen onder verschillende spanningen of frequenties. Doormiddel van een natte weerstand is iedere spanning toepasbaar.

Loadbank natte weerstand