Laagspanningsverdelers voor de industrie

Voor met name industriële omgevingen heeft Voet een groot aantal verschillende laagspanningsverdelers in het assortiment. Door deze verdeelkasten met elkaar te koppelen, vormt u een uitgebreid stroomnetwerk.

Laagspanningsverdelers voor de industrie

In de industrie is het vanzelfsprekend van groot belang dat de stroomvoorziening betrouwbaar is. Aarding en kortsluitvastheid moeten in orde zijn. Met de onderverdeelkasten die wij in ons assortiment hebben kunt u daarvan zeker zijn. Onze laagspanningsverdelers worden zowel voor langdurige situaties als in tijdelijke gevallen ingezet.

Laagspanningsverdelers voor andere installaties

Uiteraard kunnen onze laagspanningsverdelers ook op andere plaatsen gebruikt worden. Denk daarbij bijvoorbeeld bij grote infra-projecten als tunnels en waterkeringen of op bouwlocaties. 

Noodsituatie? Vertrouw op Voet

Zeker ook in noodsituaties kunt u een beroep op Voet doen: wij kunnen de spanningsverdeling binnen afzienbare tijd op ons nemen. Want storingen die complete fabrieken stilleggen, daar zit niemand op te wachten! Neemt u hiervoor contact met ons op.

Laagspanningsverdelers van Voet

Verdeelkast 1000 A

Verdeelkast geschikt voor de industrie, maar ook op festivals en bouwlocaties in te zetten. Onderling te koppelen met onze andere laagspanningsverdelers.

Verdeelkast 1000 A

Verdeelkast 2000 A

Industriële, multi-inzetbare onderverdeelkast. Snel op te zetten, betrouwbare installatie om de laagspanningsverdeling op zich te nemen.

Verdeelkast 2000 A

Verdeelkast 4000 A

Wanneer de nood het hoogst is, is Voet nabij. Met deze 4000 ampère verdeelkast, bijvoorbeeld. Inzetbaar bij storingen, maar ook permanent te plaatsen.

Verdeelkast 4000 A

Verdeelkast 7000 A

Onze meest krachtige standaard verdeelkast voor industriële projecten waar grote vermogens nodig zijn. Meteen en flexibel inzetbaar.

Verdeelkast 7000 A

Netnoodkast tot 125 A

Voor echte noodsituaties, waar zeer snel gehandeld moet worden, hebben we deze netnoodkast in ons assortiment.

Netnoodkast tot 125 A

Netnoodkast tot 4000 A

Wanneer er snel tijdelijk veel stroom nodig is en die goed verdeeld moet worden, kunnen we deze netnoodkast leveren. Ook onderling te koppelen.

Netnoodkast tot 4000 A