Brandstoftanks voor HVO, GTL en diesel

Uiteraard ook bij Voet in het assortiment: brandstoftanks met een inhoud van 1 tot en met 20 m3. De tanks kunnen we bevoorraden met zowel HVO, GTL als normale diesel.

Verschillende brandstoffen en brandstoftanks

De mobiele brandstoftanks van Voet zijn eenvoudig op iedere locatie te plaatsen en gebruiksvriendelijk. Door de diversiteit aan tanks in ons assortiment heeft u altijd de geschikte tank op de door u gewenste locatie.

Nooit zonder brandstof dankzij online monitoring

Waar uw noodstroominstallatie ook staat, wij zullen altijd de brandstoftanks monitoren. Zo weet u zeker dat de installatie altijd voldoende brandstof bevat. Op afstand kunnen wij het brandstofverbruik van het aggregaat namelijk uitlezen en daarop anticiperen. Zo komt u nooit zonder stroom te staan.

Tankabonnement

Dankzij ons tankabonnement bent u helemaal verzekerd van voldoende brandstof. Neemt u hierover contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Brandstoftanks van Voet

Normale tanks

Dieseltank, aan te sluiten aan uw aggregaat, om de brandstofvoorraad ervan te vergroten. Leverbaar tot 20 m3.

Normale tanks

HVO-tanks

Door HVO als brandstof te gebruiken, vermindert u de NOx-, PM- en zwaveluitstoot en reduceert u de CO2-uitstoot aanzienlijk. Ook verspreidt HVO geen geurende zwarte of grijze rook.

HVO-tanks

GTL-tanks

Vooral voor machines die binnen de bebouwde kom worden geplaatst, is GTL als brandstof ideaal. Vermindert uitstoot van zwavel, PM en NOx. Leverbaar tot 20 m3.

GTL-tanks

Tanks met pompinstallatie

Bevoorraad uw machines met brandstof op locatie (dus op de bouw of uw festivalterrein). Verkrijgbaar met een handpomp of een elektrische pomp.

Tanks met pompinstallatie

Container 10ft

Geïsoleerde container om uw aggregaat nog stiller te laten werken. Wordt ook gebruikt als materiaalcontainer om spullen netjes en veilig op te slaan.

Container 10ft

Container 20ft

Grote geïsoleerde container. Ook deze container is geschikt om het geluid van aggregaten te verminderen voor de omgeving en is ook te gebruiken voor opslag van materiaal.

Container 20ft