woensdag 3 januari 2024

Werken bij Voet; een inspirerend traject van groei bij Voet

Bij Voet Energy Solutions staat groei centraal, niemand kan dit beter belichten dan Mateusz, die al 7 jaar een onmisbare schakel is in het team van Voet. Mateusz begon zonder formele opleiding in elektrotechniek, maar met zijn vastberadenheid en de ondersteunende omgeving bij Voet heeft hij een mooie ontwikkeling doorgemaakt.

Werken bij Voet Energy Solutions; een inspirerend traject van groei voor Mateusz

Zijn eerste stappen lijken bescheiden, maar voor Voet zeer gewenst en van belang tijdens de groei 7 jaar geleden. Zo begon Mateusz met randwerkzaamheden op de verhuurvloot en het onderhouden van aggregaten. Met vastberadenheid doorliep Mateusz een VOP-opleiding, behaalde zijn rijbewijs C en leerde stap voor stap meer over het onderhoud en besturen van machines. Sinds 5 jaar werkt hij als volwaardig monteur bij Voet, een rol die hij met trots en passie vervult.

Mateusz is ook verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van aggregaten en het onderhouden ervan. Hij vertelt; ‘Ik zorg ervoor dat de voorraad in het magazijn wordt bijgehouden. Als er onderdelen gebruikt worden in een machine dan zorg ik ervoor dat deze weer op voorraad komen en voer het onderhoud uit aan de machine zodat deze weer up-to-date is’. In samenwerking met de planning zorgt hij ervoor dat alles op tijd en compleet klaarstaat voor elke taak of project. Mateusz is de schakel die ervoor zorgt dat onderdelen op tijd worden aangevuld en beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn voor onderhoud of reparaties.

Werken bij Voet omschrijft Mateusz als; ‘Geen dag is hetzelfde en dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt. Ik wil graag blijven leren en mijzelf verder blijven ontwikkelen. Als ik iets niet weet vraag ik mijn collega’s om hulp.

Mateusz is een monteur die laat zien waar toewijding, leergierigheid en een ondersteunende omgeving toe kunnen leiden. ‘Ondanks dat Voet geen heel groot bedrijf is, is er genoeg ruimte om te groeien als werknemer. Zo heb ik kortgeleden mijn vrachtwagen rijbewijs behaald. Daarnaast werk ik heel zelfstandig en vind ik het prettig dat iedereen zo zijn specialisme heeft, zodat we elkaar daarin versterken en van elkaar kunnen leren.’

Hij waardeert de open cultuur bij Voet waarin vragen stellen wordt aangemoedigd en waar hij te allen tijde kan rekenen op de kennis van zijn collega’s. 

Mateusz’ loopbaan bij Voet Energy Solutions is een inspirerend voorbeeld van wat er mogelijk is als je de juiste omgeving hebt om te leren en te groeien. Bij Voet krijgt hij niet alleen de kans om zijn ambities na te streven, maar wordt hij ook ondersteund in het behalen van zijn doelen. Zijn ontwikkeling toont aan dat, ongeacht je achtergrond, er bij Voet Energy Solutions altijd ruimte is om te groeien, te ontwikkelen en je ambities na te streven.

Werken bij Voet Energy Solutions

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jouw ambitie wordt aangemoedigd en waar elke dag een kans is om te leren, dan is Voet Energy Solutions de plek waar je wilt zijn. Enthousiast geworden door het verhaal van Mateusz? Wij verwelkomen graag nieuwe collega's in ons team. Ontdek de mogelijkheden en bekijk onze vacatures op de vacaturepagina. Is Voet het bedrijf waar jij aan de slag wilt gaan, maar staat er voor jou geen passende vacature tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via marketing@voetverhuur.nl.