maandag 11 september 2023

Voet Energie Solutions op Vakbeurs Energie

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Vakbeurs Energie! Dé plek om alles te weten te komen over duurzame energieopwekking, energiebesparing en de nieuwste technologische ontwikkelingen. Van 10 t/m 12 oktober vindt u ons op stand 6.C015, waar we een selectie van onze innovatieve, duurzame producten zullen presenteren.

Registreer u via onderstaande button voor een gratis toegangskaart t.w.v. € 50,-.

voet-energy-solutions-toegangsbewijs-registreren-vakbeurs-energie-voet-verhuur.jpg

Nieuwe energie en blijvende ambities; het is voor ons van groot belang om door te blijven innoveren een bijdragen te leveren aan de energietransitie. Tijdens de Vakbeurs Energie presenteren we onder andere onze Draadloze Synchronisatie Box, een unieke oplossing die ongekende mogelijkheden biedt op het gebied van synchrone netovernames. We staan tijdens de Vakbeurs Energie klaar om u alles te vertellen over deze revolutionaire toepassing en om u te adviseren over onze noodstroomoplossingen.

Tijdens de Vakbeurs Energie kijken we uit naar inspiratie om nog meer baanbrekende producten te ontwikkelen en nieuwe partners te ontmoeten om samen te innoveren. Door een krachtige samenwerking kunnen we zorgen voor een schonere toekomst en een duurzamer bedrijfsleven. Samen werken we aan energie voor de volgende generatie.

Laadvoorzieningen tijdens de Vakbeurs Energie

Als laadpartner van de Vakbeurs Energie faciliteren wij dit jaar het laadplein bij de Brabanthallen. Uw elektrische auto gratis en eenvoudig opladen? Dan kan bij het laadplein van Voet Energie Solutions! Wilt u meer informatie of verder kennis maken met onze laadoplossingen? Bezoek onze stand in hal 6 (nummer 6.C015), we vertellen je graag meer over onze mobiele laadpalen en snelladers onder het genot van een kopje koffie.

Naast het laadplein faciliteren we ook de Test & Drive laadstraat waar de elektrische auto’s binnen een half uur van 5% tot 80% kunnen worden opgeladen.

 

Heeft u een innovatief idee dat u met ons wilt bespreken? We zijn benieuwd en staan open voor een gesprek! U kunt contact opnemen via deze link.