donderdag 30 augustus 2018

Complexe noodstroom installatie in een winkelcentrum

Afgelopen week hebben wij in opdracht van Liander Zutphen een tijdelijk noodstroominstallatie geplaatst in het centrum van Zutphen.

Doordat de werkzaamheden drie weken zullen duren hebben we van tevoren goed nagedacht over de doorstroom en veiligheid van de winkeliers en het winkelend publiek. Voet heeft hiervoor samen met Liander, de gemeente en veiligheidsinstanties een plan gemaakt.

Voordat deze opdracht werd uitgevoerd heeft Voet schrijvende meters geplaatst in het oude netstation zodat er duidelijkheid ontstaat over het gevraagde vermogen. Aan de hand van deze informatie hebben we een passende installatie voorgesteld.  

In verband met geluidshinder, brandstofverbruik en CO2 uitstoot is er gekozen voor een installatie in combinatie met een super silence twinset met een vermogen van 700kVA. Doordat we gebruik maken van een hoogwaardig besturingssysteem wordt er altijd in de gaten gehouden en bekeken hoe we het meest rendabele vermogen kunnen halen uit de brandstofmotor. De machine is voorzien van twee frequentie geregelend koelfannen. Hierdoor past het aggregaat de luchtstroom aan, aan de vraag van de machine. Door deze toepassing komen we op een geluidsuitsoot van 51 dBA op de 7 meter met een installatie van 700 kVA.

Wij als Voet zijn trots dat wij deze specifieke projecten mogen uitvoeren samen met onze klanten.

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden en wil je eens een locatie bezoeken tijdens een netovername of meer informatie over dit soort projecten? Neem gerust contact op, we staan je graag te woord!